Beste leerling van het zesde leerjaar

Beste jongere

Beste ouders

Op 1 september zet je de grote stap naar het middelbaar onderwijs of wil je starten in een andere school. Een passende schoolkeuze maken start met zich goed informeren. De H. Kindsheid Ardooie opent daarom haar deuren voor jou en je ouders. Reserveer nu een moment om kennis te maken. Verken ons aanbod, stel al je vragen en proef vooral ook de sfeer van onze school.

Persoonlijke kennismakingsgesprekken  zijn mogelijk vanaf 25 mei 2020. Uiteraard doen we dat in veilige omstandigheden. Dit wil zeggen dat enkel jij en je ouders welkom zijn en dat iedereen die ouder is dan 12 jaar een mondmasker draagt. Je wordt begeleid door één leerkracht van de school, die ook de social distancing zal respecteren. Je komt niet met andere gezinsbubbels in contact tijdens je bezoek. Je kan parkeren op onze parking in de Wezestraat en je komt binnen via het secretariaat. Mogen we vragen niet vroeger dan het gereserveerde moment aanwezig te zijn?

Hiernaast kan je reserveren voor een bezoekmoment van jouw keuze. Klik op een gekleurde datum: in het uitklapmenu eronder verschijnen de nog beschikbare tijdstippen. Tijdstippen die al volgeboekt zijn, worden dus niet meer weergegeven.

We danken jullie alvast voor voor jullie interesse en weet dat je heel welkom bent in de H. Kindsheid. Tot gauw!