Kies jouw school voor de reservatie van een afspraak op een van de komende infomomenten.

Beste leerlingen van het zesde leerjaar

Beste jongere

Beste ouders

Op 1 september zet je de grote stap naar het middelbaar onderwijs of wens je te starten in een andere school. Een passende schoolkeuze maken start met zich goed informeren. De 10 scholen van het katholiek onderwijs in Roeselare en Ardooie openen daarom hun deuren voor jou en je ouders. Reserveer nu je persoonlijke afspraak en infomoment. Verken ons aanbod, stel al je vragen en proef vooral ook de sfeer van onze scholen.

We verontschuldigen ons voor de verwarring tijdens de voorbije week. Als school willen we ons immers houden aan de regels die de overheid ons oplegt. Nu is er gelukkig duidelijkheid: persoonlijke infomomenten kunnen. Hierover zijn we tevreden. We willen jullie tonen waarvoor we staan en goed begeleiden in de keuze die je nu moet maken.

Persoonlijke gesprekken zijn vanaf nu mogelijk. Uiteraard doen we dat in veilige omstandigheden. Dit wil zeggen dat enkel jij en je ouders welkom zijn, dat iedereen die ouder dan 12 jaar een mondmasker draagt. Je wordt ontvangen door één leerkracht van de school, die ook de social distancing zal respecteren. Je komt niet met andere gezinsbubbels in contact tijdens je bezoek. Mogen we vragen niet vroeger dan het gereserveerde moment aanwezig te zijn?

Je bent welkom in onze scholen