Beste kandidaat-leerling, beste ouder(s)

Hartelijk welkom op de reserveringspagina van VISO
We kunnen helaas geen klassieke open dag of infomoment organiseren. Geen nood echter. We zochten en vonden een andere veilige formule om je optimaal te informeren zodat je een goeie studiekeuze kan maken.
Samen met je ouders bieden we je een persoonlijke kennismaking aan op school. Je ontdekt er ons uitdagend studieaanbod, van sterk theoretisch tot pittig praktisch en hoe we 100% gaan voor jouw talenten. We laten je proeven van het boeiende schoolleven in VISO.

We hebben alles voorzien om je bezoek in deze coronatijden veilig te laten verlopen. Er is o.a. ontsmettingsgel en we vragen een mondmasker te dragen. Heb je er geen, dan geven wij je een wegwerpmasker.
Omwille van de 'social distance' tussen de bezoekers is het aantal gezinnen per tijdstip beperkt. Deze bezoeken zijn dan ook voorbehouden aan wie in september start in het secundair of al in het secundair zit. Je kan ons bezoeken in het gezelschap van 1 of 2 ouders. Een leerkracht zal jullie als echte VIP’s persoonlijk ontvangen en antwoorden op al jullie vragen!
Hiernaast kan je reserveren voor het bezoekmoment van jouw keuze. Kies de campus die je wil bezoeken en klik daarna op één van de gekleurde data. In het uitklapmenu eronder verschijnen de nog beschikbare tijdstippen. Tijdstippen die al volgeboekt zijn, worden niet meer weergegeven. We vragen je om het tijdstip van je reservatie te respecteren en slechts een 5-tal minuten vooraf op school aan te komen.
We hopen van harte jou op VISO te kunnen verwelkomen!
Wie ondertussen graag wat meer te weten komt over de school, kan terecht op onze website www.viso-roeselare.be/ontdekviso of een mailtje sturen naar viso.roeselare@sint-michiel.be.

Tot binnenkort!
Het VISO-team

Maak een keuze

Klik op onderstaande knop om een campus te kiezen waarvoor je een reservering wenst te maken voor een infomoment.

Voor de eerste graad A-stroom, alle tso-richtingen en Haarzorg

Campus Polenplein
Polenplein 23 – 8800 Roeselare
T. 051 20 14 57 – F. 051 24 51 14
viso.polenplein@sint-michiel.be

Voor de eerste graad B-stroom en alle bso-richtingen (behalve Haarzorg)

Campus Delbekestraat
Dokter Delbekestraat 24 – 8800 Roeselare
T. 051 20 88 77 – F. 051 24 67 18
viso.delbekestraat@sint-michiel.be