VMS: Isabel Vandeputte is ICT-leerkracht van het jaar

Hogeschool Howest ging de voorbije weken op zoek naar de ICT-leerkracht van het jaar 2022. Isabel Vandeputte, ICT-leerkracht aan de Vrije Middelbare School, kreeg de meeste stemmen. Iedereen kon een digitale duizendpoot nomineren. Iemand die schitterende ICT-lessen geeft, die het IT-netwerk van de school beheert en waar leerlingen en leerkrachten altijd bij terecht kunnen voor een softwareprobleem. Er kwamen op de oproep meer dan 120 nominaties binnen. Uiteindelijk won ICT-leerkrachte Isabel Vandeputte het pleit. Niet alleen collega-leerkrachten stemden voor haar, ze kreeg ook heel wat stemmen van oud-leerlingen die Isabel een topleerkracht vinden. Op vrijdag 13 mei, de Dag van de ICT-leerkracht, werd Isabel Vandeputte door Howest in de klas verrast en werd ze uitgeroepen tot ICT-leerkracht van het jaar 2022.