KSR: 18 november 2019: Dankfeest leerlingen directeur Pouseele

Op 1 januari 2020 neemt directeur Kris Pouseele na een carrière van 25 jaar afscheid van het Roeselaarse Klein Seminarie.

Op maandag 18 november verzamelden alle leerlingen in De Spil, waar ze hun directeur opwachtten voor een verrassingsnamiddag als bedanking voor zijn 25-jarig engagement in het Klein Seminarie. Op initiatief van de leerlingenraad werd de directeur op originele wijze – en via livestream te volgen - ontvoerd naar het podium van het cultuurcentrum, waar hem een warm onthaal wachtte. Leerlingen van het presidium namen de puike presentatie van de namiddag voor zich. Wannes Cappelle van het Zesde Metaal bracht een solo-optreden en de leerlingen overhandigden aan directeur Pouseele een ingekaderde tekst waarmee ze hun dankbaarheid betuigden. Het filmpje waarin alle leerlingen van het college en de school zelf in beeld komen én dat de creatie van het geschenk vertaalt, ging in première.