NOORD: De Warmste Week ten voordele van VZW Tejo Roeselare

Internaat Noord neemt dit jaar opnieuw deel aan de Warmste Week. Het goede doel is VZW Tejo Roeselare.

VZW Tejo biedt kortdurende therapeutische ambulante begeleiding aan jongeren tussen 10 en 20 jaar die eventjes de draad kwijt zijn geraakt. De opvang is direct, zonder wachttijden, laagdrempelig, gratis en anoniem.

Op zondag 1 december organiseerde het internaat een warm ontbijt voor internen, leerlingen, ouders, omwonenden en sympathisanten. Ongeveer 180 deelnemers genoten van een zeer uitgebreid ontbijt aangeboden door tal van sponsors en smakelijk gepresenteerd en bereid door internen en het opvoedersteam.

Daarnaast kon iedereen een “steen kopen”. De iets oudere muur op het gabberplein kon wel een facelift gebruiken en met deze actie slaagden we erin om de muur niet alleen een facelift te geven maar ook de logo’s van het internaat en de warmste week een vaste plaats te geven in onze leefomgeving. Door een “steen te kopen” voor 1 euro werd telkens een steen geschilderd en creëerden we samen deze warme muur.

De twee acties samen realiseerden een opbrengst ten voordele van VZW Tejo van 2371,14 euro. Een prachtig resultaat en vooral bijkomende middelen voor Tejo om warme begeleiding te verzekeren voor onze jongeren.

Een warme dank aan alle sponsors, ouders, sympathisanten, onze 60 internen en het opvoedersteam.

Op woensdag 18 december trekken we met een uitgebreide delegatie van ons warm internaat Noord naar Kortrijk om het resultaat van de actie officieel bekend te maken en te overhandigen.