VMS-team mag naar WK Schoolvolleybal

Een team van de VMS neemt volgend voorjaar deel aan het WK Schoolvolleybal in Belgrado. De trainingen en voorbereidingen zijn volop aan de gang. “Na ons fantastisch avontuur tijdens het WK Schoolvolleybal in Brno (Tsjechië) in 2018, zullen we in 2024 opnieuw deelnemen aan het ISF WSC Volleyball met onze meisjesploeg”, zegt LO-leerkracht Bart Raveschot. “De selectie van 12 speelsters zal worden samengesteld met leerlingen van de tweede en derde graad. Deze keer vindt het tornooi plaats in Belgrado (Servië) van 19 tot en met 29 april. De eerste trainingen zijn al een paar weken bezig en ook achter de coulissen zijn de voorbereidingen volop aan de gang. Na meer dan een maand selecteren hebben we een fantastische ploeg kunnen samenstellen.  We zijn ervan overtuigd dat we een ongelooflijk avontuur tegemoet gaan.  De trainingen brengen het niveau van de ploeg naar een ‘higher level’ en de sfeer in de groep is superleuk.”