VMS neemt nieuwbouw met zes klassen officieel in gebruik

Op vrijdag 1 december werd de VMS officieel weer een stukje groter. Dan vond de officiële opening plaats van onze nieuwbouw met vier klaslokalen en twee wetenschapslabo’s. De feestelijke avond startte in de feestzaal met twee panelgesprekken die gemodereerd werden door Peter Soete. Oud-leerlingen Stijn Joye (professor aan de UGent), Oshin Derieuw (bokskampioene) en Pieter-Jan Dumolein (Boone nv) getuigden over wat de VMS voor hen heeft betekend. In een tweede panelgesprek spraken architecte Eveline Bossuyt (Bildt), werfleider Pieter-Jan Haghedooren (Coussée nv) en directeur Dries Vandergunst over de realisatie van het gebouw. Ook voorzitter van de scholengroep Sint-Michiel Jan Vincent Lefere, deken Renaat Desmedt en burgemeester Kris Declercq namen op de feestelijke opening het woord.