VISO: Leerlingen VISO schitteren tijdens de week van de Belgische mode

Van 9 tot 15 oktober was er de Week van de Belgische mode. Dit is een initiatief van Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel en Creamode, de Belgische modefederatie voor merken en producenten.

Ook Roeselare is trots op de Belgische mode en organiseerde verschillende activiteiten tijdens deze  week.

Op vraag van stad Roeselare werkte VISO met veel plezier mee aan dit project. De leerlingen van Mode organiseerden op woensdagnamiddag een workshop in de Ooststraat. Kinderen en jongeren waren er welkom om creatief aan de slag te gaan. Men kon er een T-shirt pimpen met allerlei materialen onder begeleiding van de leerlingen Mode. Het was een drukke middag met veel tevreden gezichten op het einde.

Op zaterdag was er een grote modeshow op een catwalk doorheen de Ooststraat. Deelnemende winkels toonden hun nieuwste looks en onze modeleerlingen schitterden als echte modellen op de catwalk. Ze toonden er trots hun eigen creaties. Geniet mee van de foto’s.