VISO-leerlingen kapen de drie hoofdprijzen weg op de Belgium Hairdressers Trophy!

Op zondag 5 november 2023 namen Hussein Alahmad, Femke Claeys, Femke Winne, Ella Barroo, Emma Loyson, Laura Vallaey en Elise Houthoofd uit 7 Haarstilist en Axelle Serruys en Aline Decroix uit 6 Haarzorg deel aan de finale van Belgium Hairdressers Trophy for young talents.

De wedstrijd op de Roeselaarse jaarbeurs zat dit jaar in een volledig nieuw jasje. Een volledige dag werd gestreden voor 3 trofeeën: de Styling Trophy Dames  (brushing), de Avant Garde Trophy Dames (vrij fantasiekapsel) en de  Color Trophy Dames.

Wat deden onze leerlingen het fantastisch! In alle drie de competities (Styling, Coloring én de Avant garde), haalden onze VISO-leerlingen de gouden medaille! Met ook nog twee bronzen plakken was de medailleoogst rijk.

Dat Axelle Serruys de gouden medaille wint in de competitie avant garde opsteek als leerling uit 6 Haarzorg verdient een extra pluim.

Algemeen hebben al onze leerlingen op een heel hoog niveau gepresteerd. Ze verdienen een dikke proficiat, net als de begeleidende leerkrachten en ook Anouck Vanruymbeke en Axelle Bruggeman uit 7 Esthetische lichaamsverzorging die mee voor de passende make-up zorgden. Alle make-up werd namelijk aangepast aan de kapsels. Er werd als een echt team samengewerkt om deze prestaties te kunnen neerzetten.