Internaat Oost: Hoor wie klopt daar… ??

Jaja, ook dit jaar vond de Sint nog een gaatje in zijn agenda om internaat Oost een bezoekje te brengen.

In zijn grote boek had hij alles netjes bijgehouden en kwam tot het besluit dat zowel groot als klein de snoepzak had verdiend.  Voor het lager was er een pakje met knutselgerief en het secundair werd getrakteerd in de frituur!

Als de Sint terug naar Spanje vertrekt, is dit ook het signaal dat de examens eraan komen.  Een goede planning, elkaar helpen en voldoende rust is dan belangrijk. We hopen dan ook dat de inspanningen zich zullen vertalen in goede punten zodat er volop genoten kan worden van de Kerstvakantie.

In het nieuwe jaar staan alweer enkele activiteiten op het programma: skiën in Icemountain, de ontdekkingsdag van de internaten op 21 februari …  Ook met de gloednieuwe internenraad gaan we verder aan de slag.  Daar kan een delegatie van het internaat voorstellen doen om onze werking te optimaliseren.

We wensen iedereen een deugddoende vakantie toe, een fijne Kerst en een fantastisch Nieuwjaar!

 

Graag tot in 2024!

Team internaat Oost, Ardooie.