VISO: 7des halen Vlaamse prijzen binnen

In 7 Haarstilist, Kapper-stilist duaal en 7 Esthetische lichaamsverzorging vielen dit trimester drie leerlingen in de prijzen in twee gerenommeerde Vlaamse wedstrijden.

Fleur Van Cappel uit 7 EL won met haar ondernemingsconcept Sterrenlicht, waarbij ze de rouw om een overledene wil verpersoonlijken en de herinnering levendig maken, de Vlaamse Plankgas-wedstrijd van Unizo. Ze kreeg de prijs omwille van het originele en goed uitgewerkte concept. Fleur mocht in Gent haar prijs in ontvangst nemen van influencer Average Rob.

Luna Maes en Fanny Willaert uit 7KSD scoorden dan weer in de Joico Schoolcontest. Dit is een gerenommeerde wedstrijd voor leerlingen Haarzorg waar meer dan 30 scholen uit heel Vlaanderen aan deelnemen. De leerlingen moeten in duo een make-overkapsel uitwerken met minstens drie kleurtechnieken. Luna en Fanny wonnen met hun creatie Fabbylicious de bronzen medaille in de categorie lang haar.

Fantastische prestaties van leerlingen met bakken talent!