Burgerschool: 7 Connect breidt uit

Samen met VISO, VABI & VTI breiden we de keuzevakken uit binnen 7 Connect! 🤩 Leerlingen die na 6BSO een opleiding aan de hogeschool willen volgen kunnen tijdens hun 7e jaar naast economische wetenschappen en natuurwetenschappen nu ook kiezen uit sociale en gedragswetenschappen, agro/bio en engineering. De lessen gaan grotendeels door in VIVES Roeselare.

Amber Bruggeman getuigt: “Ik volgde zes jaar beroepsonderwijs maar in het vijfde jaar wist ik … ik wil niet meteen werken na het middelbaar onderwijs. Ik wist toen dat ik meer wou leren studeren en in het hoger onderwijs wou starten, maar kan dat wel na het beroepsonderwijs? Een goede vriendin overtuigde me om te starten in 7 Connect, het schakeljaar dat ik nodig had om mijn droom te kunnen najagen: studeren aan de hogeschool. Mijn ouders zijn trots op mij, en zelf ben ik dat ook!”