Inschrijven schooljaar 2020 – 2021

Beste 12-jarige

Beste jongere

Beste ouders

De tien scholen van het Katholiek Onderwijs in Roeselare en Ardooie kijken uit naar je komst op 1 september. En jij bent zeker benieuwd naar jouw secundaire school?

Omwille van de coronamaatregelen kunnen alle geplande infomomenten en opendeurdagen niet doorgaan.

We informeren je graag

Op de websites van de scholen vind je duidelijke informatie over de lessentabellen, keuzepakketten en algemene vorming. Je bekijkt er filmpjes, snuffelt in foto’s en proeft de sfeer in elke school. Je vindt er online ook de schoolbrochure.

We beluisteren je goed

Aarzel niet om onze scholen telefonisch of per mail te contacteren. We beantwoorden graag al je vragen. Je kan ook op de website van de school je persoonlijke contactgegevens achterlaten via onderstaande link. We nemen dan zelf contact op met jou. Dan kan je met voldoende kennis van zaken al inschrijven in de school van jouw keuze.

We ontvangen je met veel plezier

Wil je een school bezoeken? Een leraar leidt jou en je ouders persoonlijk rond in veilige omstandigheden. Heb je al beslist waar je wil starten op 1 september? Ook dan leren we jou en je ouders ook echt graag kennen. Van zodra de coronamaatregelen het toelaten kan je via de website van de school een afspraak maken voor een individueel onthaalmoment of kan de inschrijving voltooid worden.

 

Schoolbrochure 2020 - 2021

[custom-facebook-feed]