Burgerschool: B-land

De leerlingen van de Burgerschool trapten op 12 mei 2023 het weekend af met een stevig feestje. De Burgerschool daverde vrijdagmiddag op haar grondvesten dankzij B-Land, een festival georganiseerd door de leerlingenraad. Drie podia, foodtrucks en veel animatie, zoals een photobooth en een rodeostier: de Burgerschool leek wel een festivalterrein. “We verwelkomen acht artiesten op ons podium”, zegt Steven Devolder. “Op de mainstage startten we zopas de middag met rapper MADD9. Daarna staan percussie-act BENG, Bassless Inc en DJ FLO-C er op het podium. Het hoofdpodium sluiten we straks af met een special act door de leerkrachten.” De sporthal werd omgedoopt tot ‘Dancination’. “DJ Anthony en DJ TRISTN mixen er de middag aan elkaar. In ‘The Barn’ kunnen de leerlingen achteroverleunen en genieten van twee bands: The New Revelation van de Broederschool en The Microwives.”