VISO: Fit in je hoofd, goed in je vel

We vinden het als school heel belangrijk dat onze leerlingen zich goed in hun vel voelen en weten waar ze terecht kunnen wanneer ze zich niet goed voelen. Daarom organiseren we elk jaar het project “Fit in je hoofd, goed in je vel”. Je mag tonen dat je eens een mindere dag hebt, zodat de anderen om je heen hier ook rekening mee kunnen houden. “Led it be”, een lichtpuntje zijn voor een ander, is niet voor niets ons pastorale jaarthema. Op de startdag op 4 oktober verspreidden we via kleurrijke post-its positieve boodschappen onder het motto: “Throw positive vibes around like confetti!”  Tijdens de 10 daagse waren er allerhande activiteiten zoals teambuilding, een veerkrachttest, getuigenissen, film, aerial yoga, hartcoherentie en veel meer.

We lanceerden ook een filmpje waarin alle richtingen aan bod komen om deze positiviteit te versterken.