Internaat Oost Ardooie

Trimester 1 loopt stilaan op zijn einde.  De tijd vliegt…  In de eerste weken en maanden werden de nieuwe leerlingen op het internaat al snel wegwijs gemaakt door de “anciens” en opgenomen in “onze kroost”.

We zorgen voor een goede balans tussen opgevolgde studie en ontspanning.  Er werd oa al gezongen (karaoke) en gedanst (hip-hop initiatie), geknutseld (naambordjes) en gekookt (moelleux).  Lasershoot en fotozoektocht deden we op het schooldomein maar maandelijks gaan we ook op uitstap: een filmpje meepikken in de kinepolis, een go-cart toch door Diksmuide en een balletje gooien in de bowling stonden al op het programma.

Nu komen de examens dichterbij en maken we volop tijd om te studeren.  Met hopelijk een goed Kerstrapport op zak, wensen we iedereen alvast een fijne vakantie toe en we zien elkaar graag terug in het nieuwe jaar!

De kroost van internaat oost kan je volgen op instagram: ‘internaatoostardooie’ en op facebook: ‘internaat oost