VTI-Roeselare wint scholenwedstrijd Sanitair en Centrale Verwarming in de categorie bso

Dit jaar maakten alle scholen een binneninstallatie met sanitair warm water en CV-installatie. De vakjury – installateurs van het inrichtend comité – gingen langs in elke school om de uitgevoerde installatie grondig te controleren. Bij de beoordeling werd de installatie onder druk geplaatst, zodoende te controleren of er eventueel lekken in de leidingen waren, of de verbindingen en lassen goed uitgevoerd werden, etc. Naast de praktische realisatie van de installatie, moesten de leerlingen hun kennis ook bewijzen aan de hand van een aantal vragen. Tenslotte werd gevraagd aan de leerlingen om een aantal kleine praktische proeven uit te voeren. De resultaten van de 16de editie Het was fijn om terug een échte prijsuitreiking te kunnen organiseren na de coronacrisis die de voorbije twee schooljaren ook de scholenwedstrijd heeft gedwarsboomd. Tijdens de prijsuitreiking op 10 juni bij de Confederatie Bouw te Kortrijk werden de resultaten bekendgemaakt. VTI-Roeselare won de editie van dit schooljaar en kwam er uitgebreid mee in de kranten.

VTI Roeselare wint scholenwedstrijd Sanitair en Verwarming | Roeselare | hln.be

VTI wint scholenwedstrijd Sanitair en Verwarming (Roeselare) | Het Nieuwsblad