VMS: Gers Pardoel zet de VMS op stelten

Er heerste op dinsdag 17 mei een zomerse festivalsfeer in de VMS, want Stressfactor streek neer op de speelplaats. Met het festival wilde de VMS, na twee jaar met coronamaatregelen, alle leerlingen bedanken voor de geleverde inspanningen. De leerlingen kregen bovendien de kans om zelf de affiche samen te stellen. Op het podium bouwden achtereenvolgens Idle Days, 5napback en Gers Pardoel een feestje. Amélie Beauprez, leerlinge van het derde jaar, mocht even het podium op tijdens de dj-set van 5napback. “Ongelooflijk”, reageert ze. “Dit is mijn eerste festivalervaring en dankzij een vriendin sta ik al meteen op het podium. Dit smaakt naar meer. Ik wist wel dat er een festival neerstreek bij ons op school, maar wist niet goed wat ik daarvan mocht verwachten. Het is echt supertof, maar ook wel superwarm. Nu is het aftellen naar Gers Pardoel, volgens mij toch wel de topper van de affiche. Het wordt meezingen met al zijn hits.”