VMS: Eerstejaars ontmaskeren De Mol

Op het jaarlijkse VMS-kamp voor de eerstejaars in Westouter gingen de leerlingen op zoek naar ‘De Mol’ onder de leerkrachten. Hanne Descheemaeker bleek de saboteur te zijn. We sprokkelden na het kamp enkele reacties bij de leerlingen.

“Zou het mogelijk zijn om het kamp langer te maken naar 4 of 5 dagen? Persoonlijk vond ik dat het te kort was.” *** “Het was leuk om te zoeken wie De Mol was en samen te werken met iedereen van je vendel.” *** “Ik heb nieuwe leuke jongens leren kennen en ook hele grappige leerkrachten.” *** “Voor het bosspel ’s avonds zou het leuker zijn als de kinderen zich mogen verstoppen en de leerkrachten moeten zoeken.” *** “Het eten was lekker en de desserts nog lekkerder.” *** “De dagtocht was leuk om elkaar beter te leren kennen.” *** “Het was tof dat je niet kon merken dat de vendelleiders leerkrachten waren en dat ze goed meededen met de spelletjes. *** “Het zingen voor het eten was altijd heel grappig.” *** “Op kamp kon je elke dag douchen. Super!” *** Het was goed dat we onze gsm moesten afgeven, want dan was iedereen sociaal.” *** “Het mysterie van De Mol was super origineel. Het was tof om te zoeken wie het was.”