Internaat Oost Ardooie

Het schooljaar zit er alweer op en we kunnen terugblikken naar een fijn jaar op het internaat.

Nu dat vervelend virus wat verdreven was konden we eindelijk nog eens genieten van de internatenhappening.  Dit jaar ging die door in Kortrijk en was een prachtige organisatie met een waaier aan keuzeactiviteiten.  Zo konden we langs gaan in een silent disco (hoewel die niet altijd zo “silent” was), een grafittimuur, een skatepark, een optreden en een DJ.  Ik zag er alleen maar stralende en lachende gezichten: wat deed het deugd om nog eens samen te kunnen “knallen”!

Straks nemen we ook afscheid van onze 6de jaars: het is hartverwarmend om te zien hoe we onze internen kunnen begeleiden naar zelfstandigheid, klaar voor verdere studies of de werkvloer.  We wensen ze dan ook alle succes toe en ze zijn altijd welkom om nog eens een bezoekje te brengen.

Na de examens organiseren we opnieuw een tweedaagse, ook gekend als “camping oost” Op vrijwillige basis kunnen ze inschrijven voor dit verrassingstripje. Mr.Frank en mevr.Manu leiden alles in goede banen en verraden niet wat er op het programma staat (ondanks de vele vragen 😉 )

We zijn dan ook blij dat we volgend schooljaar opnieuw de meeste internen kunnen verwelkomen in ons klein huiselijk internaat in Ardooie!