VISO: start leerondernemingen

Officiële opening 4 leerondernemingen in VISO

In samenwerking met Unizo startten de leerlingen van 7 Haarstilist, Modespecialisatie en trendstudie en Esthetische lichaamsverzorging een schoonheidssalon, een mode- en retouchezaak en twee kapsalons op. De 22 leerlingen zetten hun schouders onder de opstart met marktverkenning, productkeuze en reclamecampagne. Mede dankzij de workshops van Unizo verliep dit vlekkeloos.

Op maandagavond 18 november werden de vier leerondernemingen officieel geopend. De leerlingen stelden met trots hun onderneming voor aan hun ouders, leerkrachten, aandeelhouders en stageplaatsen. Na een bemoedigend woordje van de afgevaardigde van Unizo kon nog worden nagepraat bij een hapje en een drankje.

Vanaf nu draait hun onderneming zoals elke andere onderneming. De leerlingen zijn verantwoordelijk voor de boekingen, taakverdeling, behandelingen, stockopvolging, bestellingen en klantenbinding. Ook de opvolging van het financiële luik nemen ze voor hun rekening. Via deze leerondernemingen doen de leerlingen onbetaalbare werkervaring op die hen klaarstoomt voor de arbeidsmarkt. Benieuwd om ook eens langs te komen? Ontdek hun aanbod hieronder of op www.viso-roeselare.be

Passie voor haar

Wij zijn met 17 leerlingen van het 7 Haarstilist en we hebben twee kapsalons als leeronderneming opgestart:

  • In to Hair met als slogan Your Hair is our Passion;
  • Hairifique met als slogan We make your Hair Magnifique.

Zowel dames, heren en kinderen zijn bij ons van harte welkom. We streven ernaar je een ontspannende behandeling aan te bieden en een kwaliteitsvolle service. We werken met de verzorgende producten van de firma’s Joico, label.m, Keune en Goldwell. Zo kunnen we je een trendy, stijlvol en creatief kapsel bezorgen. Je kan bij ons ook aankloppen voor advies en de aankoop van professionele producten.

Je kan bij ons terecht op donderdag van 8.30 u. tot 12 u. en van 13.15 u. tot 16.30 u. Voor een afspraak bel je naar 0484 92 16 27 (In to Hair) of 0484 66 61 72 (Hairifique).

Benieuwd wat we in onze mars hebben? Kom dan gerust langs en laat je verwennen!

 

Fashion Factory

Mijn leeronderneming is gespecialiseerd in retouches. Wij doen ook gepersonaliseerde T-shirts, sweaters, make-uptassen, totebags… Ik doe niet alles alleen! Ik krijg gelukkig hulp van 5 en 6 Mode én de leerkrachten natuurlijk.

Bij retouches, upcycling, geven wij oude kledij een nieuw leven zodat ze weer met liefde gedragen kunnen worden. Bij het personaliseren gebruiken we een speciale pers om een professionele kwaliteit te kunnen afleveren. Contacteer ons gerust voor een afspraak op 0497 43 65 55.

We verwelkomen iedereen om eens langs te komen!

Het gouden team van El Sense

Wij zijn het gouden team van El Sense en onze groep bestaat uit vijf leerlingen van 7 Esthetische Lichaamsverzorging. We willen ervoor zorgen dat klanten kunnen genieten van een aangename schoonheidsverzorging in ons instituut.

Als gloednieuwe zaak zien wij erop toe dat klanten terecht komen in een toffe sfeer waar zowel de klassieke verzorgingstechnieken als nieuwe trends, die we opvolgen tijdens extra opleidingen, uitgeprobeerd kunnen worden. Het instituut is voor ons een mogelijkheid om onszelf te ontwikkelen en te leren om van begin af aan zelfstandig te ondernemen. Naast de theorie, die we opdoen tijdens onze praktijklessen, gebruiken we ook onze kennis van natuurwetenschappen om zelfgemaakte producten aan te bieden aan onze klanten.

Wil je zelf eens langskomen op donderdag en genieten van een welverdiende lichaamsverzorging, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het nummer 0484 92 14 48 of eens een kijkje te nemen op onze Facebookpagina El Sense of op de Instagrampagina @el_sense7.