OOST: Nieuws uit internaat Oost

Het eerste trimester is opnieuw ten einde. De tijd vliegt voorbij. Op 1 september verwelkomden we opnieuw heel wat nieuwe internen.

De eerste weken was het wat wennen, maar al snel voelde iedereen zich thuis.

De uitstap naar de zee zorgde voor heel wat blije gezichten, zeker na de ijsjes en de warme wafels! In het trampolinepark kon iedereen z’n frustraties kwijt en in de bioscoop was het nagelbijten tijdens Torpedo of genieten bij Maleficent 2.

Eind november ging iedereen voluit om elkaar met laserguns uit te schakelen.

De gemoederen liepen hoog op …

Voor het derde jaar op rij zetten wij ons tijdens het afgelopen trimester weer in voor een goed doel. Opnieuw zamelden we geld in voor ‘vzw Crisishulp Aan Huis’, afdeling West- Vlaanderen. Liters soep maakten we hiervoor op school en de verkoop verliep opnieuw heel vlot.

We wensen iedereen een vrolijke en deugddoende kerstvakantie.

Gevuld met vrienden, familie en cadeautjes! Genieten maar!