VMS: Nieuwe voorzitter ouderraad

Jean-Marc Lefere volgt Tamara Ollevier op als voorzitter van de Ouderraad VMS

Tamara Ollevier neemt op 30 juni afscheid als voorzitter van de Ouderraad. Ze was acht jaar lid van de Ouderraad, waarvan vijf jaar voorzitter. Jean-Marc Lefere, oud-leerling van de VMS, neemt de fakkel straks van haar over.  “Ik heb de samenwerking met de school altijd als heel open ervaren. De directie had steeds oor naar onze voorstellen en ideeën. We beschikken over een goed team van een 20-tal geëngageerde ouders. Onze activiteiten zijn een goeie mix van ontspanning enerzijds en pedagogische projecten anderzijds. De quiz is een recent initiatief. Ik neem afscheid als voorzitter, maar heb beloofd om nog mee te helpen bij het voorbereiden van de volgende quiz.”

Vorig Artikel

Volgend Artikel