VISO: Modespektakel

Modespektakel: En Route

Ons 23ste modespektakel op vrijdag 7 juni in De Spil, werd een trip om niet snel te vergeten. Met zo’n 750 passagiers vlogen we de wereld rond en konden we genieten van de vele en diverse VISO-talenten.

Onze reis startte al in de luchthaven. De toeschouwers van het spektakel hadden hun boarding pass bij de hand en lieten zich wat graag begeleiden door onze VISO- stewardessen. In deze drukke hub komt de wereld samen en maakt iedereen zich klaar om nieuwe horizonten te verkennen. Nog snel een kopje koffie, genieten van de muziek en artiesten tijdens het soms lange wachten of gewoon de vele kleurrijke bezoekers bekijken. Het was wel even opletten geblazen voor de natte vloer en voor het omzeilen van de paparazzi!  In een luchthaven is iedereen en route, samen op stap.

We namen het vliegtuig naar tal van fascinerende bestemmingen: Peking, Las Vegas, New York, Boedapest, Parijs… Zo was er voor elk wat wils: voor wie dicht bij huis Europa verkennen wou, voor wie droomt van verre oorden en zelfs voor wie als avonturier klaar was om de eerste ruimtetoerist te worden!

Onze leerlingen Mode namen met hun schitterende creaties iedereen mee op een beklijvende reis doorheen de verschillende continenten en zelfs tot in de ruimte. Hun talenten zijn even divers en uniek als de culturen waardoor ze zich lieten inspireren. Ook onze leerlingen Haarzorg en Schoonheidsverzorging brachten met hun prachtige kapsels en originele make-up de verschillende continenten vlakbij.

Dat je en route heel wat talenten kan ontdekken, gewoon door oog te hebben voor de mensen rondom jou, bewezen de klasgroepen van 1A en 1B, onze vele zangers en dansers, muzikanten, woordkunstenaars en turners. Zij verrasten met hun sprankelende acts. Het wachten op de volgende vlucht werd zo een waar plezier!

We zijn echt trots en dankbaar dat we het voorbije schooljaar opnieuw met 1133 leerlingen en 190 personeelsleden samen op weg konden gaan en een uitdagend parcours aflegden. Geïnspireerd door ons pastoraal jaarthema ‘Stap je mee’ mochten we tijdens onze tocht de diverse en mooie talenten van elkaar en onszelf ontdekken en ontplooien.

De aanwezigen lieten zich verwonderen en ontroeren door die veelheid aan talenten in VISO en door hoe ze samenkwamen in deze unieke spektakelreis die onze leerlingen en leerkrachten samen uitstippelden. Een knap staaltje van krachtig teamwork onderweg, van warme samenwerking over de jaren, studierichtingen en campussen heen. Een bijzonder groot dank je wel hiervoor aan alle leerlingen en betrokken VISO-personeel!

Meer foto’s kan je bekijken op www.facebook.com/visoroeselare of op onze website.