VMS’ers aan de herbruikbare fles

495 VMS'ers aan de herbruikbare fles

In de VMS dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel en proberen we afval zoveel mogelijk te vermijden. Zo werken we al twee jaar nauw samen met MIROM waar we pilootschool zijn voor een aantal projecten om afval te vermijden. In dat kader boden we onze leerlingen enkele weken terug de kans om een herbruikbare drinkfles van Dopper aan te kopen tegen een heel voordelig tarief. Het werd een gigantisch succes: 495 leerlingen en personeelsleden bestelden een herbruikbare drinkfles. Dat betekent dat we dagelijks tijdens het middagmaal op school honderden blikjes of plastic flesjes afval vermijden. De leerlingen kunnen hun fles vullen aan de kraantjes op school of aan de watertapbar van MIROM die binnenkort op de speelplaats wordt geïnstalleerd.

VMS_herbruikbare_fles