Actie Broederlijk Delen

Broederlijk Delen in het Klein Seminarie

Solidariteit is in het college steevast een belangrijk item van onze vorming.

Op de speelplaats van het G-gebouw organiseerden leerlingen en leerkrachten de campagneweek voor Broederlijk Delen van start. De vastenactie ging dit jaar geenszins ongemerkt voorbij: behendigheidsspelletjes, fruitverkoop, een jaarwedstrijd en vooral de aanwezigheid van Radio Mangogogo zorgden voor sfeer en muziek. Deejay voor de gelegenheid Rowald en Rania (presidium) praatten onder begeleiding van mevrouw Debie de door de leerlingen aangevraagde plaatjes aan elkaar.

Er was ook aandacht voor bewustmaking met onder meer een infosessie en een interview over de ongelijke landverdeling in Guatemala. Een broederlijk Delen concert door leerlingen van verschillende jaren was een deugddoende afsluiter van een speciale collegeweek.

Broederlijk_Delen_KSR