2de Schooltrail in het Klein Seminarie

Het presidium van het Klein Seminarie organiseerde in november de 2de SCHOOLTRAIL ten voordele van Rode Neuzen Dag. Bij Rode Neuzen Dag staat ‘fun-raising’ centraal. Enerzijds willen we, door te lachen en samen gek te doen, het taboe rond psychische problemen doorbreken en het Rode Neuzenprobleem bespreekbaar maken, anderzijds willen we, door middel van acties en donaties, geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen.

De leerlingen van het Klein Seminarie hebben opnieuw gekozen voor een uniek initiatief. De schooltrail is door het presidium zelf ontworpen als een ludieke en niet-competitieve loop doorheen bekende en minder bekende plekken van onze school, via gebouwen en trappenhallen, langs verborgen hoekjes en markante plekken van het Klein Seminarie.

De tweede schooltrail werd een toffe loopervaring langs ongekende locaties van de school.