Warmste week in VISO

Tijdens de week van 26 november was er een week lang de warmste radio in VISO campus Delbekestraat. In een echt glazen huis konden de leerlingen tijdens de pauzes plaatjes aanvragen en een bijdrage doen voor het goede doel samen tegen armoede. Het was een ideale opwarmer voor de echte warmste week en dat is ook Studio Brussel niet ontgaan.

Op donderdagmiddag 29 november tussen 12 en 13 uur nam de online redactie van De Warmste Week onze actie van de Warmste Radio over. De korte filmpjes die we op school maakten, werden in realtime doorgestuurd en op de Instagram Story van De Warmste Week geplaatst, zodat heel Vlaanderen kon zien wat er gebeurde in VISO. De filmpjes kan je terugvinden op onze facebookpagina.

Ook op campus Polenplein was er een actie voor de warmste week: een reuze-wafelverkoop ten voordele van Hart voor Research Aalst. Dit is een organisatie die onderzoek steun naar hartfalen bij jonge mensen. De leerlingenraad wil op die manier aantonen dat ze nog steeds aan hun veel te vroeg overleden leerkracht Frederik Depaepe denken. Warmer kan de warmste week niet meer worden!