Onze Jeugd: viert 50-jarig bestaan

Onze Jeugd bestaat 50 jaar. En dat vierden ze graag met de leerlingen, genodigden, oud-leerlingen en (oud-)personeel. Het feestweekend van 15 en 16 juni was een voltreffer!

Op vrijdagnamiddag genoten de leerlingen van frietjes. Daarna kregen ze keuze uit heel wat workshops en sloten ze dag af onder een stralende zon met een lekker ijsje.

Vrijdagavond wilde de school de genodigden bedanken voor hun bijdrage aan de voorbije 50 jaar. Katrien Meykens, leerkracht in Onze Jeugd, nam de genodigden mee op een reis door 50 jaar Onze Jeugd met per decennium een anekdote van een oud-leerling. Hoogtepunt van het feest was de tentoonstelling geopend door de huidige directeurs en haar drie voorgangers. De bezoeker kreeg op deze manier een goed overzicht hoe Onze Jeugd groeide van 1968 tot nu. Heel wat archief- en fotomateriaal bracht de bezoekers terug in de tijd. Nostalgie aan de top…

Op zaterdag konden de oud-leerlingen en hun leerkrachten hun hart ophalen aan herinneringen van hun schooltijd in Onze Jeugd. Bij het eten van een hapje aan de verschillende foodtrucks vertelden ze verhalen van vroeger en bekeken foto’s uit hun jonge jaren. Het was een druk maar deugddoend weekend voor alle betrokkenen!